keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tampereen kunnallisvaalien yllätys Seppo Lehto Muhammed pilakuvataiteilija, islamkriitikko, maahanmuuttokriitikko ja asunnottomien asianajaja Tampereen kaupunginvaltuustoonTampereen kunnallisvaalien yllätys oikeisiin vihreisiin arvoihin ( niihin ei kuulu rajaton maahanmuutto, eikä islam) sitoutunut Seppo Lehto Muhammed pilakuvataiteilija, islamkriitikko, maahanmuuttokriitikko, kulttuurihistorioitsija  ja asunnottomien asianajaja Tampereen kaupunginvaltuustoon 

Ei se ole hullu, vaan tyhmä, joka kehtaa kysyä äänestämään näitä myrkynvihreitä vaihtoehtoja, kun tarjolla on omalta listaltaan Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija ja elämää havainnoiva kansantaiteilija, videotaiteilija, tunnettu blogisti ja sananpeitsen taittaja, liki "Sadan miekan mies" ;) ( Katso ko. hakusanalla ko. elokuvan tiedot ) 

Tamperelainen Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon tukiryhmä - Tule mukaan jengiin ekologiseen ja kestävään vaihtoehtoomme 

Tehkäämme Tampereesta oikeasti omakoti-, pientalo- ja puistokaupunki ja missä ihmiset viihtyvä kerrostalo- ja ahdasrakentamisen sijaan

Suositaan vihreinä ja jopa sinivihreinä arvoina punikkikylässä kuten koko Suomessa kotoperäistä lisääntymistä ilman rajattoman maahanmuuton ja islamin lieveilmiöitä ja rasitteita alkuperäkansalle. 

Kiitos kaikille Seppo Lehdolle tukensa antaville. Tehdään yhdessä oikein jytkyjen jytke missä Urjalan Taikayön varstojen paukekin jää kakkoseksi ;) 

Suomen naiset ja lisääntymisikäiset: Suositaan suomalaista pässiä, eikä Huuhaa Innasen tapaan sitä pässi Gunnaria "pässi vierasmaalainen".

Facebookissa jakakaa oheista viestiä:

Nyt vihtomaan ja varstomaan eri moku- ja islamistipalstoille ;) Finnish muhammed caricaturist Seppo Lehto in communal elections in Tampere - Look at in youtube Seppo Lehto draws Muhammed ;) http://tampereen-kunnallisvaalien-yllatys.blogspot.com sitten vaalien oikea ylläri siinä imaameille kiihottumista .. pitäisiköhän vielä persettä näyttää ;) kuten urpilaiselle ja kataiselle ,)?


 ------------------------ 
http://tampereen-kunnallisvaalien-yllatys.blogspot.fi/
--------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti