keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Islamista: Ihmisoikeuksia rikkovasta rikollisesta kultistahan on kyse eikä mistään uskonnosta. Keskuudessamme on näitä desantteja pilvin pimein ihan omassa maassamme. Muutos alkaa meistä kaikista. Kommarien avoin halveksuntakampanja käyntiin nyt

Islamista: Ihmisoikeuksia rikkovasta rikollisesta kultistahan on kyse eikä mistään uskonnosta. Keskuudessamme on näitä desantteja pilvin pimein ihan omassa maassamme. Muutos alkaa meistä kaikista. 

Maatamme matuinvaasiolle altistavat erilaiset desantit kokoomus, demarit, vasemmistoliitto, rkp, etc. Kyseessä voidaan kirjata olevan stalinistiset maanpetturit eli kommarit. 

Kommarien avoin halveksuntakampanja käyntiin nyt. On ne virkaloisemme ja matuinvaasiolla ansaitsevat melko suuria tuomittavia desantteja, sääli kun eivät saa desantin kohtaloa. 

Keskellämme on sensijaan suvakkihuorien ja suvakkihölmöjen harha: Tampereen yliopistolla törmää jatkuvasti kommarien vihapuheeseen: Tänään 1.2.2017 Tampereen yliopistolla yritysmessuilla meni äänekäs kommaripottunaama ohi kailottaen: Tuo mies on Seppo Lehto uusnatsi, se on ollut vankilassa etc" .. laittoi nuoren neitokaisen yritysmessuilla nauramaan käteensä. (Oululainen korkokengissä 180 cm, tyttärien ikäinen neito, erään ohjelmointiyrityksen edustaja) Naureskeli että sääli kun ei ollut työkäveri kohdalla, niin olisi sekin saanut nauraa kommarille.

Oikea valkoinen valinta Tampereen kaupunginvaltuustoon Seppo Lehto kuntavaaliehdokas valkoisen Suomen edusjana:
http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi


--------------------------
Tehkäämme Tampereesta oikeasti omakoti-, pientalo- ja puutarha- ja puistokaupunki, missä ihmiset viihtyvät kerrostalo- ja ahdasrakentamisen sijaan 

Tavoitteeksi: Suositaan ekologisen vihreinä ja jopa sinivihreinä arvoina punikkikylässä, kuten koko Suomessa kotoperäistä lisääntymistä ilman rajattoman maahanmuuton islamin lieveilmiöitä ja rasitteita alkuperäkansalle. 


Tehdään yhdessä oikein jytkyjen jytke missä Urjalan Taikayön varstojen paukekin jää kakkoseksi, kun suomalaiset pallit takovat suomalaista naista edestä ja takaa ja 9 kk päästä tulee suomalaisia, ei matuinvaasion tuotoksia. 

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas. Tehdään muutos mahdolliseksi. Jaa sanomaa ja äänestä valkoisemman tulevaisuuden puolesta mustaa tulevaisuutta vastaan.


----------


 Keskuudessamme toiset saavat heilata ja toiset eivät ilman natsitteluita:




Tampereen kuntavaalien yllätys: Seppo Lehto valtuustoon tuellanne!
http://tampereen-kunnallisvaalien-yllatys.blogspot.fi/

-----------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti